fbpx

9:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Nikole Pašića 21

78000 Banja Luka

Raspon cijene: Od do

Usporedba oglasa

Na prodaju dvosoban stan 43m² Budžak

Na prodaju dvosoban stan 43m² Budžak

Na prodaju dvosoban stan u novogradnji površine 43,16m² Lazarevo/Budžak, Banja Luka (iza “Binga”) Stan je istocno orjentisan. SLOBODAN SAMO NA 5. spratu. Zgrada ima lift. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta. Planirani rok izgradnje je ljeto 2024.godine. Za sve informacije o raspoloživoti i uslovima plaćanja pozovite naše agente i zakazite sastanak.

Na prodaju trosoban stan 72m² Lazarevo

Na prodaju trosoban stan 72m² Lazarevo

Na prodaju trosoban stan u izgradnji površine72,47m² Lazarevo/Budžak, Banja Luka (iza “Binga”) Stan je istocno orjentisan. Zgrada ima lift. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta. Planirani rok izgradnje je ljeto 2024.godine. Za sve informacije o raspoloživoti i uslovima plaćanja pozovite naše agente i zakažite sastanak.

Na prodaju dvosoban stan 44m² Budžak

Na prodaju dvosoban stan 44m² Budžak

Na prodaju dvosoban stan u novogradnji površine 44,36m² Lazarevo/Budžak, Banja Luka (iza “Binga”) Stan je zapadno orjentisan. SLOBODAN SAMO NA 5. spratu. Zgrada ima lift. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta. Planirani rok izgradnje je ljeto 2024.godine. Za sve informacije o raspoloživoti i uslovima plaćanja pozovite naše agente i zakazite sastanak.

Na prodaju dvosoban stan 37m² Banja Luka

Na prodaju dvosoban stan 37m² Banja Luka

Na prodaju dvosoban stan u novogradnji površine 37,20m², Lazarevo Banja Luka. Planirani rok izgradnje je jun 2023.godine. Stan se nalazi u prizmelju i ima odvojenu spavaću sobu. Za sve informacije o raspoloživosti pozovite naše agente i zakažite sastanak.

Prodaje se zemljiste u Jaruzanima

Prodaje se zemljiste u Jaruzanima

Prodaje se zemljiste povrsine 20000m² u komadu u Jaružanima pored asfaltnog puta u predivnom prirodnom ambijentu. Na zemljistu je gradska voda i struja.

Izdaje se poslovni objekat Centar

Izdaje se poslovni objekat Centar

Izdaje se poslovni objekat – kuća korisne površine 150m² u dvije etaže, prizemlje i sprat. Poslovni prostor je pogodan za mirnu djelatnost, kancelarije, zdravstvenu ustanovu, apoteku i  sl. Kuća je locirana u užem dijelu centra grada u ul. Meše Selimoviža. U dvorištu kuće obezbedjena su dva parking mjesta.

Najam kuce 250m² Paprikovac

Najam kuce 250m² Paprikovac

Izdaje se stan u kući pvršine 250m² sa garažom i dvorištem u naselju Paprikovac a u neposrednoj blizini tržnog centra “Emporium” i supermakreta “Konzum”. Kuća se sastoji od dva sprata, svaki od njih po 100m2. Donji sprat sastoji se od hodnika dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i toaleta, a sprat iznad ima 4 sobe i kupatilo. […]

Dvosoban stan u novogradnji 44m² Ada

Dvosoban stan u novogradnji 44m² Ada

Na prodaju dvosoban stan površine 44,58m² u izgradnji na atraktivnoj lokaciji u naselju Ada. Stan se sastoji od hodnika, spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom i balkona. Stan se nalazi na četvrtom spratu i zgrada je predvidjeno da bude useljiva u aprilu 2024. godine. Sve informacije dostupne so kod naših agenata.

Zemljište u naselju Pavlovac Banja Luka

Zemljište u naselju Pavlovac Banja Luka

U naselju Pavlovac u ulici Duška Lolića prodajemo dvije građevinske parcele površine  po 950m² ili u cijelini 1900m². Dozvoljena gradnja individualnih stambenih objekata. Predmetne parcele imaju mogućnost priključka struje i vode.   Za vise informacija kontkatirajte nase agnete.

Gradjevinsko zemljiste 850m² Motike

Gradjevinsko zemljiste 850m² Motike

U banjalučkom naselju Motike prodajemo zemljište površine 850m².  Regulacionim planom predvidjena gradnja  stambenog objekta  spratnosti P+1. Parcela je u naselju sa pristupnim putem, vodom i strujom. Za više informacija kntkaktorajete neše agente.