fbpx

9:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Nikole Pašića 21

78000 Banja Luka

Usporedba oglasa

IZGLED NASELJA

PREDSTAVLJAMO VAM NOVO NASELJE TIPSKIH KUĆA U BANJA LUCI

“NEW LIFE” je projekat ekskluzivnih porodičnih kuća, pozicioniran na pažljivo odabranoj lokaciji i koncipirano u skladu sa potrebama modernog životnog stila. Naselje NEW LIFE gradi se na u naselju Novakovići, u ul. Jovan Bijelića, na cca 8000m² zemljišta, na kome je prema regulacionom planu formirano 8 građevinskih parcela za gradnju 8 individalnih objekata korisne površine 180m² sa pripadajućm zemljistem. Pored odličene povezanosti sa centrom grada, naselje je odlično pozicionirano u odnosu na sve ključne životne sadržaje kao sto si škole, vrtići, sportski i fitness prostori, šoping centre, klinički centar, aerodrom i sl. Takođe lokaciju odlikuje i njegova unutrašnja infrastruktura, elektro i vodovodna mreža, kanalizacija te asfaltni prilazi i ulice. Posebna pažnja posvecena je uređenju zelenih površina oko planiranih stambenih objekata sa stručnim odabirom hortikultura.

IZGLED I KARAKTERISTIKE OBJEKTA

U prodaji je stambeni objekt-kuća P+1, dimenzija 10×14,45m u izgradnji

Kuća je koncipirana kao moderan porodični objekat sa sadržajima koji zadovoljavaju potrebe savremene porodice. Sastoji se od prizemlja i sprata.

Prizemlje: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja,kupatilo, vešeraj, ostava,hodnik i terasa.
Sprat: hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo i dva balkona..

Arhitektonska rješenja su funkcionalna i praktična, tako da svaka prostorija pruža potpunu iskorišćenost prostora uz obezbeđenje maksimalnog komfora.

Kuća u svoje gabarite ima integrisanu poluotvorenu garažu dimenzija 6×3,3m, povećane visine koja obezbeđuje komforno parkiranje i većih putničkih vozila.

Vanjski izgled i materijalizacija kuće je u skladu sa savremenim trendovima u arhitekturi u pogledu odnosa masa,ravne krovne povrsine,odnosa svijetlosti i sjenki, ambijentalnog osvjetljenja, odabira boja i materijala, što kuću čini atraktivnom, kako danas tako i u budućnosti.

Svojim vitalnim dijelovima, dnevnim boravkom i spavaćim sobama kuća je orijentisana jugo-zapadno, prema sunčanom i prirodnom okruženju, koje se posebno ističe na spratnoj visini i velikim prozorskim otvorima, te na terasi u prizemlju i balkonima na spratu kuće.

Poseban akcenat je dat na odabir i upotrebu najboljih i najkvalitetnijih materijala svjetski poznatih brendova u građevinarstvu, čime se obezbjedio kvalitet kao i atraktivan arhitektonski izgled i funkcionalno rješenje samog objekta.

Pri građenju su korišćene najkvalitetnije armature i beton, te opekarski termo blokovi a u zatvaranju otvora sedmokomorni prozori sa dvoslojnim staklom ispunjeni internim gasom, podovi su od granita i porculanske keramike sa opcijom hrastovog parketa u sobama.

Fasada na kući je sa termoizolacijom od 12 cm, na krovu je termoizolacija kao i hidroizolacija sa izolacijom folijom garancije 30 godina. Balkonske ograde su od kvalitetnog višeslojnog kaljenog stakla.

Vanjska ograda parcele je prirodna – zelena sa dizajniranom metalnom kapijom na ulazu u dvorište.
U dvorištu je opcija planiranog bazena / ova opcija je po želji kupca.

IZGLED DNEVNOG BORAVKA

STRUKTURA OBJEKTA

Kratak opis strukture prostora sa ugrađenim materijalima i elementima:

Dnevni boravak – Kvadratura 23m²
Trpezarija i kuhinja – Kvadratura 17m²

Kvadrature spavaćih soba:

  • roditeljska soba – 28.52m²
  • dečija soba 1 – 13.70m²
  • dječija soba 2 – 14.75m²

Kupatilo 1 – Kvadratura 7.52m²

Kupatilo 2 – Kvadratura 7.5m²

Ostava – Kvadratura 6.50m²

Hodnik i stepenište – Kvadratura 13.70m²

Balkon – Kvadratura 13m²

Terasa – Kvadratura 18m²

Nadstrešnica – Kvadratura 20m²

ZATRAŽITE SASTANAK S AGENTOM RADI VIŠE INFORMACIJA