fbpx

9:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Nikole Pašića 21

78000 Banja Luka

Usporedba oglasa

U Banjaluci niče jedinstven kompleks luksuznih vila

U banjalučkom naselju Novakovići u neposrednoj blizini Prijedorske petlje, počelo se sa gradnjom kompleksa luksuznih tipskih vila, koji je prema riječima Stanislave Ligke, vlasnice agencije Saga Nekretnine koja radi ekskluzivnu prodaju ovog projekta, jedinstven građevinski poduhvat na ovim područjima.

Kako Ligka ističe za eKapiju, investitor projekta (SVV Real Estate) je švajcarska firma, čiji su vlasnici naši ljudi koji već dugo žive i rade u Švajcarskoj, gdje se bave poslovima iz oblasti gradnje.

– Do sada kod nas nisu investirali, radili su više projekata u Srbiji, a ovo je prvi projekat ove vrste koji realiziju ovdje. Željeli su da to bude nešto drugačije, nešto što do sada ovdje nije građeno, tako da smo zajednički došli do ideje da gradimo ovaj projekat luksuznih kuća. Meni, koliko je poznato, ima nekoliko sličnih projekata, ali koji su još na papiru, tako da je ovo jedan od prvih koji se realizuje – dodaje Ligka.

Arhitektonsko rješenje projekta potpisuje VMN Studio, Nikica Mandić Dipl.ing.arh i Valentina Savić Mandić Dipl.ing.arh

New Life Residence je projekat ekskluzivnih porodičnih kuća koncipiran u skladu sa potrebama modernog životnog stila. Kuće se grade u naselju Novakovići, u Ulici Jovan Bijelića, na cca 8.000m² zemljišta, na kome je prema regulacionom planu formirano osam građevinskih parcela za gradnju osam individalnih objekata korisne površine 180 m² sa pripadajućm zemljištem. Velična parcela se kreće od 500 do 900 metara kvadratnih.

– Posebna pažnja posvećena je uređenju zelenih površina oko planiranih stambenih objekata sa stručnim odabirom hortikultura – navodi se u idejnom projektu, a ono što je specifičnost jeste da se sve kuće grade po sistemu “ključ u ruke” sa ugrađenom kuhinjom i kuhinjskim aparatima, led osvjetljenjem, podnim grijanjem (toplotne pumpe), smart home opremom i još mnogo toga. Naročito važno je naglasiti da je kompletno naselje povezano sa gradskom vodovodnom i kanalizacijonom mrežom. Nalazi se u neposrednoj blizini škole i vrtića i odlično je povezano kako sa centrom grada tako i sa mnogom važnim centrima.

– Projekat je krenuo sa izgradnjom, trenutno se grade prve dvije od osam kuća, koliko ih je planirano u prvoj fazi. Prve dvije kuće planirano je da budu useljive u oktobru, a preostale do februara, marta 2024. godine. Zainteresovanost za kupovinu kuća već sada je inzenađujuće velika, te vjerujemo da će se projekat proširiti i na sljedeće faze gradnje – ističe Ligka.

Članak preuzdet sa eKapija

U KOLIKO žELITE VISE INFORMACIJA O PROJEKTU POŠALJITE VAŠE PODATKE I MI ĆEMO VAS KONTAKTIRATI:

  img

  Saga

  Related posts

  • blog

  Prodaja Nekretnine: Ključna Prednost Saradnje s Licenciranim Agentom

  Saradnja s licenciranim agentom donosi niz prednosti koje čine proces prodaje nekretnine manje stresnim i uspješnijim. Profesionalnost, marketinški pristup, olakšavanje administrativnih zadataka i pravna podrška čine agenta ključnim saveznikom u ostvarivanju optimalnih rezultata. Razmislite pažljivo o svojim ciljevima i uslovinma, ali imajte na umu da licencirani agenti nude neprocjenjivu ekspertizu koja može učiniti razliku u uspjehu vaše prodaje nekretnine.

  nastavi čitati
  Od: Saga

  Novogodisnja čestitka Saga Nekretnine

  Srećna Nova Godina Poštovani klijenti i saradnici, želimo da vam se zahvalimo na...

  nastavi čitati
  Od: Saga

  Da li je pametna kuća budućnost ili sadašnjost?

  Da li ste čuli za “Smart Home” ili pametne kuće? Da li vam je poznat termin...

  nastavi čitati
  Od: Saga

  Pridruži se diskusiji