fbpx

9:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Nikole Pašića 21

78000 Banja Luka

Raspon cijene: Od do

Usporedba oglasa

Možete nas kontaktirati koristeći kontakt formu koja se nalazi ispod, ili preko emaila koji se takođe nalazi ovdje na stranici.

Ili ako vam je lakše, kontaktirajte nas na naše brojeve telefona.

Hvala vam na vremenu i nadamo se da ste uspijeli da dođete do informacija koje ste tražili.

Vaša SAGA

  Za sva dodatna pitanja ili komentare,
  kontaktirajte nas na:

  Saga International – sjedište

  +387 51 963 960

  Stanislava Ligka
  +387 66 693 368
  [email protected]

  Sveto Savić
  +387 66 511 121
  [email protected]

  Kancelarija/Sjedište:

  Nikole Pašića 21
  Banja Luka, 78000

  PRAVILA O PRIVATNOSTI

  Kompanija Saga Internacional s.p. čiji web sajt koristite, poštuje vaše pravo na privatnost kao korisnika naših usluga. Obezbjeđujemo da se lični podaci naših Korisnika obrađuju u skladu sa važećim odredbama propisa Republike Srpske, kao i u skladu sa važećim odredbama direktive Evropske unije. Pravila o privatnosti se primjenjuje na sve usluge i proizvode čije korišćenje uključuje obradu podataka o ličnosti. Naša Pravila o privatnosti omogućava da saznate kako obrađujemo lične podatke korisnika naših usluga, kada koristite sajt i/ili aplikaciju.

  Administrator vaših ličnih podataka je Saga Internacional s.p. Nikole Pasica 21, Banja Luka je rukovodilac i obrađivač podataka, a čiji web sajt koristite. Pristajanjem na Uslove korišćenja dajete saglasnost da Saga Internacional s.p. prikuplja i obrađuje prikupljene lične podatke, te da odlučuje o ciljevima i metodama obrade vaših ličnih podataka.

  Vaši podaci će biti obrađivani do trenutka opoziva saglasnosti za obradu, ograničenja ili druge radnje kojom se ograničava data saglasnost.

  Za obradu vaših ličnih podataka i sprovođenje vaših prava u vezi sa obradom možete se obratiti na e-mail [email protected] sa naznakom “Obrada ličnih podataka”.