fbpx

9:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

Nikole Pašića 21

78000 Banja Luka

Raspon cijene: Od do

Usporedba oglasa

Projekat doma za stara lica Prijedor Investicije, Poslovni prostor, Prodaja, Zemlja na prodaju

NA UPIT

Opis nekretnine:

Na prodaju SPREMAN ZA REALIZACIJU – INVESTICIONI PROJEKAT izgradnje doma za stare u naselju Orlovača u Prijedoru, na gradjevinskom zemljištu površine 4675m².

Projekat je osmisljen na odlicnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra grada i glavne tranzitne saobracajnice. Sama parcela nalazi se u mirnom i prijatnom ambijentu.

Regulacionim planom na predmetnom zemljistu predvidjena je gradnja poslovnog objekta socijalne zastite tj doma za smjestaj i njegu starih lica. Predvidjena spratnosti objekta je P0+P+1, bruto gradjevisnke površne cca 3000m2.

Za ovaj objekat je pribavljena sva potrebna dokumentacija za gradnju (urbanisticko-tehnicki uslovi sa potrebnim sagalsnotima, glavni arhitektonski projekat, sa svim potrebnim saglasnosima, energetskim elaboratom i ispitivanjem tla) zajedno sa važećom gradjevinskom dozvolom. Projekat doma radjen je prema zapadnim standardima i osmisljen na lokaciji na kojoj postoji velika potraznja za objektima ovakve namjene.

Predmetno zemljiste se prodaje u cijelini sa pribavljenom dokumentacijom za gore navedeni objekat.

Sve druge informacije o zemljistu, dokumentaciji i objektu, kao i informacije o prodajnoj cijeni mogu se dobiti iskljucivo u licnom kataktu s agentomu prostorijama agencije Saga Nekretnine.

Pozovite nas i zakazite Vas sastanask
Tel/Viber/WhatsApp/ +387 66 693 368

  • Adresa: Prijedor
  • Grad: Prijedor
  • Regija: Republika Srpska
  • Država: Bosnia and Herzegovina

Detalji

Izmjenjeno 3 Decembra, 2023 u 6:25 pm

  • Property ID: 11092
  • Cijena: NA UPIT
  • Površine Zemljišta 4675 m²

Kontakt info:

Posrednik
Saga

Raspitajte se u vezi ove nekretnine